Güncel Adresimiz: https://www.jokerbet649.com
Jokerbet TV Reklam

Firmino Barça Yolunda

Sezon başından bu yana maaş yükünü azaltmak ve ekonomik krizden çıkmak için çaba veren Barcelona; yeni sezona gelirlerini arttırmış ve güçlenmiş bir kadroyla girmek istiyor.

Firmino Barça Yolunda

Liverpool’da bu sezon forma bulma sıklığı gitgide azalan Roberto Firmino; önümüzdeki sezon bitecek olan sözleşmesini uzatmayı düşünmüyor. Kariyerinde yeni bir macera seçeneğini değerlendiren Brezilyalı forvet; kendisiyle ilgilenmeye başladığı bilinen Barcelona’ya sıcak bakıyor. La Liga ekibinin yıllardır sahaya koyduğu sistemin kendi oyununa uygun olduğunu düşünen Firmino; ücret ve gelecek hedeflerinde uyuşma sağlandığı takdirde İspanya’ya gidebilir.

 

Barcelona cephesinde ise Xavi Hernandez’in Firmino transferine oldukça önem verdiği iddia ediliyor. Genç antrenörün; Firmino’nun Barça oyun sistemine çok uygun olduğunu düşündüğü öğrenildi. Bu nedenle sözleşmesinin son yılına girecek Brezilyalı golcüye Barça’dan teklif gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Maaş olarak Liverpool’dakinden fazla bir miktara imza atması beklenen yıldız ismin; İngiliz ekibi tarafından da 20 milyon euro karşılığında Barça’ya gönderilmesi bekleniyor.

 

Kontrat yenileme teklifini kabul etmeyen Firmino’dan bonservis bedeli beklentisine giren Liverpool; ilk 11’deki yerini Jota’ya kaptıran yıldız isimden Barcelona sayesinde önemli bir gelir elde edebilir. Premier Lig’de zirve yarışını sürdüren Merseyside ekibinin ise; forvete üst seviye bir takviye yapması bekleniyor. Jürgen Klopp’un listesinde Lautaro Martinez, Joao Felix gibi isimler bulunuyor.

 

Brezilya’nın Tombense kulübünden Ocak 2011’de Hoffenheim’a transfer olarak Avrupa kariyerine başlayan Roberto Firmino; 4.5 yıl Alman ekibinde forma giydi. Oynadığı 153 maçta 49 gol 36 asist yapan Brezilyalı yıldız; 2015 yazında 41 milyon euroya Liverpool’a transfer oldu. Jürgen Klopp yönetiminde forvette görev almaya başlayan Firmino; Salah ve Mane’yle birlikte sırtladığı hücum yükü sayesinde İngiltere’de büyük başarılara imza attı. Liverpool formasıyla 310 maçta 94 gol 73 asist yapan Firmino; Merseyside ekibiyle 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 Premier Lig şampiyonluğuna ulaştı.

Diğer İçerikler